Deel:

Yucan is Partner van Koninklijke NEN

Koninklijke NEN levert sinds september 2017 een deel van de normen via het online platform van YUCAN. YUCAN biedt als eerste in Nederland kwaliteitsmanagement inclusief het werken met en op basis van normen als integrale oplossing in de cloud (SaaS). YUCAN is complementair met de dienstverlening van NEN doordat zij met inbegrip van de officiële normen ook het gehele evaluatie, audit en kwaliteitsmanagementproces faciliteert.

NEN logo
Yucan is Partner van NEN

De cloud-oplossing van YUCAN ondersteunt de PDCA-cyclus inclusief implementatie en gebruik van normen. Binnen dit online platform wordt een complete werk- en managementomgeving samen met een breed palet aan ISO-normen en HKZ-schema's van NEN aangeboden. Deze normen en schema's zijn binnen YUCAN geoptimaliseerd voor implementatie en kant en klaar beschikbaar voor gebruik.

Met deze laagdrempelige 'plug-en-play' opzet willen NEN en YUCAN het werken met normen eenvoudig, toegankelijk en betaalbaar maken, zodat grote en vooral ook kleinere bedrijven en organisaties makkelijker tot implementatie overgaan.

Zowel NEN als YUCAN zijn er van overtuigd dat de combinatie van deze online-oplossing met daarin de kant-en-klaar beschikbare normen van NEN, een krachtige impuls kan geven aan een bredere inzet van normen door bedrijven en organisaties. En daarbij aan het verhogen van hun kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie.

Praktisch

NEN - ISO logo

Een pragmatische samenwerking waarbij NEN de ISO en HKZ systemen ter beschikking stelt en regie houdt over de manier waarop deze binnen Yucan voor u beschikbaar zijn gemaakt. Binnen Yucan schaft u zowel uw kant en klare managementomgeving als de norm aan.

HKZ logo

U kunt direct aan de slag. Van een enkele evaluatie of audit tot en met verbeter- en ontwikkelprocessen. De PDCA rond. Yucan waarborgt het copyright van NEN en verzorgt de afdracht van uw aankoop van de geïntegreerde norm naar NEN.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Edmund Timm, manager Marketing & Sales NEN, telefoon 015 2 690 407, of e-mail marketing@nen.nl.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u