Deel:

Toetsen & Accrediteren

De auditmodule biedt u alle instrumenten voor uw audit of peer-review op alle onderwerpen uit de door u gekozen norm, het kader of managementsysteem. U kunt individueel of in teamverband werken. Uw werkruimte blijft gedurende de auditperiode voor u beschikbaar om in te werken. U heeft uw audit- of reviewproces blijvend op orde en kunt eenvoudig rapporteren.

Een objectief beeld. Wat gaat goed en wat kan beter?

U start uw eigen online werkruimte met de auditmodule.

Wat kunt u doen

  • Inventariseren in teamverband
  • Als lead auditor vaststellen waar men staat
  • Opmerkingen plaatsen
  • Sterke punten benoemen
  • Verbeterpunten benoemen
  • Bestanden toevoegen
  • Rapporteren, verantwoorden en verslag doen
  • Inclusief documentenbeheer
  • Inclusief (optioneel te gebruiken) online groepsdiscussie auditteam

Als u ook werkt met de Evaluatiemodule, dan zijn daar gegeven input en documentatie (bijlagen) bij de juiste onderwerpen beschikbaar voor het auditteam. Bovendien blijft al uw input voor u beschikbaar voor latere audits of nieuwe meetperioden (nieuwe licentieperiode).

Alleen een audit of ook ontwikkelen en documenteren met behulp van Yucan?

U kunt op ieder moment een Ontwikkelmodule toevoegen en de PDCA rond maken. Al uw input wordt daar automatisch beschikbaar voor de organisatie. In de Ontwikkelmodule ontwikkelt u ook uw documentatie op basis van Smart formats.

Direct beginnen

Alles voor uw audit staat voor u klaar. Zelfstandig of samen met uw eigen adviseur; U kunt smal beginnen en eenvoudig uitbreiden.

Individueel werken aan toetsing, audit & accreditatie

Hoe ziet uw proces eruit en wie doet wat als u de audit doet?

U ziet de rolbenamingen en direct hoe u de rollen kunt verdelen. Op de manier die bij u past. De lead-auditor heeft de leiding over het proces. De andere rollen zijn optioneel.

audit individueel

Compacte weergave van een individueel auditproces in Yucan met een indruk van de benodigde handelingen.

In teamverband werken aan toetsing, audit & Accreditatie

Hoe ziet uw proces eruit en wie doet wat als u de audit samen met uw audit-team doet?

U ziet de rolbenamingen en direct hoe u de rollen kunt verdelen. Op de manier die bij u past. De lead-auditor heeft de leiding over het proces. De andere rollen zijn optioneel.

Team audit

Compacte weergave van een teamaudit met een indruk van de benodigde handelingen.

Hoe nu verder met ontwikkelen en verbeteren?

Het onderdeel van de organisatie is getoetst met behulp van een audit of peer review. Uw rapportages zijn met een druk op de knop beschikbaar. U weet waar men staat. De bevindingen uit de evaluatie en de audit of peer feedback zijn - naast een eventuele accreditatie of beoordeling - tezamen het startpunt voor de volgende stap: ontwikkelen en verbeteren. In de ontwikkelmodule geeft het onderdeel van de organisatie zelf vorm aan verdere risicoanalyse, prioriteitstelling, behandellijst, ontwikkelprojecten en plannen.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u