Deel:

Projectbeheer

De ontwikkelmodule biedt u een compacte projectmanagementomgeving met een keur aan handzame projectformats. U kunt individueel of in teamverband werken. Uw projecten zijn inclusief status en deadlines zichtbaar in uw plan- en projectoverzicht.

U start uw online werkruimte inclusief de ontwikkelmodule

Wat kunt u doen

  • Projecten aanmaken en beheren
  • Deelprojecten aanmaken en beheren
  • Verbeterpunten als aanleiding aan projecten toewijzen
  • Statussen beheren
  • Deadlines beheren
  • Projecten en deelprojecten delegeren
  • Projectverslagen maken
  • Rapporteren, verantwoorden en verslag doen
  • Inclusief documentenbeheer
  • Inclusief groeps-chat betrokkenen

Projecten, eigenaren, statussen en deadlines wordt automatisch en bij de relevante onderwerpen (verbeterpunten) zichtbaar in de evaluatie- en/of auditmodule en daarbij behorende rapportages.

Projecten kunt u met een druk op de knop integreren in periodeplannen (planmodule) en daar als onderdeel opnemen. Dat scheelt u tijd.

Uw projecten blijven voor u beschikbaar in latere meetperioden (nieuwe licentieperiode) en kunt u daar blijven gebruiken.

Werken in de ontwikkelmodule

Schema planmodule

Compacte weergave van de onderdelen van de ontwikkelmodule met een indruk van de benodigde handelingen. De projectdefinitie en het opstellen van jaarplannen maken onderdeel uit van de laatste 2 stappen.

Hoe werkt de projectmodule

Introductie-video voor het werken met projecten in Yucan, waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers in de rol van manager en aangewezen betrokkenen.

Scherm impressie

Impressie software: ontwikkelen en verbeteren van projecten

Compacte schermimpressie van projectbeheer binnen uw werkruimte.

Hoe nu verder met het project plan?

Yucan is cyclisch. De gehele PDCA-cyclus wordt blijvend ondersteund. Goed onderbouwde projecten zijn het startpunt voor verbetering en ontwikkeling. Alles wat u heeft vastgesteld en geformuleerd blijft voor u beschikbaar. In de volgende meetperiode werkt u aan verbetering en doet een nieuwe meting om te zien wat u dan heeft bereikt.

Bij uw nieuwe evaluatie heeft u uw conclusies uit de vorige periode direct bij de hand om zo nodig te kopieren. Dat bespaart u tijd. U kunt verder werken aan de projecten die u heeft gedefinieerd. Yucan is en blijft daartoe voor u beschikbaar.

En:

U kunt uw projecten met een druk op de knop integreren in uw periodeplan of plannen. Het werk dat u binnen projectbeheer gedaan hebt, neemt u daarmee eenvoudig mee. Dat scheelt tijd en de samenhang is geborgd.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u