Deel:

Projectbeheer

De ontwikkelmodule biedt u een compacte projectmanagementomgeving met een keur aan handzame projectformats. U kunt individueel of in teamverband werken. Uw projecten zijn inclusief status en deadlines zichtbaar in uw plan- en projectoverzicht.

U weet waar u staat en wat beter kan. Nu planmatig aan de slag.

U start uw online werkruimte inclusief de ontwikkelmodule.

Ontwikkelen & Verbeteren:

Stap 2: Verbeterplannen en projecten opzetten

Wat kunt u doen

  • Projecten aanmaken en beheren
  • Deelprojecten aanmaken en beheren
  • Verbeterpunten als aanleiding aan projecten toewijzen
  • Statussen beheren
  • Deadlines beheren
  • Projecten en deelprojecten delegeren
  • Projectverslagen maken
  • Rapporteren, verantwoorden en verslag doen
  • Inclusief documentenbeheer
  • Inclusief groeps-chat betrokkenen

Projecten kunt u met een druk op de knop integreren in periodeplannen (planmodule) en daar als onderdeel opnemen. Dat scheelt u tijd.

Uw projecten blijven voor u beschikbaar in latere meetperioden (nieuwe licentieperiode) en kunt u daar blijven gebruiken.

Direct beginnen

Alles voor het werken aan verbetering en projectbeheer staat voor u klaar. Zelfstandig of samen met uw eigen adviseur; U kunt smal beginnen en eenvoudig uitbreiden.

Werken aan projecten in de ontwikkelmodule

Hoe ziet uw proces eruit en wie doet wat met projecten in de ontwikkelmodule?

U ziet de rolbenamingen en direct hoe u de rollen kunt verdelen. Op de manier die bij u past. De teamleader heeft de leiding over het proces. De andere rollen zijn optioneel.

Schema projecten in ontwikkelmodule

Compacte weergave van projectenbeheer in de ontwikkelmodule met een indruk van de benodigde handelingen.

Hoe nu verder met het project plan?

Yucan is cyclisch. De gehele PDCA-cyclus wordt blijvend ondersteund. Goed onderbouwde projecten zijn het startpunt voor verbetering en ontwikkeling. Alles wat u heeft vastgesteld en geformuleerd blijft voor u beschikbaar. In de volgende meetperiode werkt u aan verbetering en doet een nieuwe meting om te zien wat u dan heeft bereikt.

Bij uw nieuwe evaluatie heeft u uw conclusies uit de vorige periode direct bij de hand om zo nodig te kopieren. Dat bespaart u tijd. U kunt verder werken aan de projecten die u heeft gedefinieerd. Yucan is en blijft daartoe voor u beschikbaar.

En:

U kunt uw projecten met een druk op de knop integreren in uw periodeplan of plannen. Het werk dat u binnen projectbeheer gedaan hebt, neemt u daarmee eenvoudig mee. Dat scheelt tijd en de samenhang is geborgd.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u