Deel:

Prijzen & Voorwaarden

Prijzen zijn afhankelijk van welke standaard en procesmodules u wilt gebruiken. Onder producten vindt u de standaardprijzen per product (combinatie van standaard en proceskeuze). Afhankelijk van uw afname wordt een korting toegepast. Met behulp van onze offerte-tool , die u daar ook vindt, ziet u direct uw kortingen en eindprijzen. Met behulp van de offerte-tool heeft u met een druk op de knop een voor u op maat gemaakte en natuurlijk vrijblijvende offerte.

Prijzen en offertes

De prijzen voor de inzet van Yucan zijn opgebouwd uit licentieprijzen per portfolio en periode van een jaar, inclusief 25 gebruikers van het portfolio. Welke prijs wordt gehanteerd is afhankelijk van de standaard en het type proces dat u wilt gebruiken. De prijzen vindt u onder producten bij de door u te selecteren standaard en procestype. De prijs voor een norm zoals bijvoorbeeld door de NEN wordt aangehouden is inbegrepen.

Afhankelijk van uw totale afname per jaar is een korting van toepassing. Deze kunt u vooraf via de offerte-tool bij de producten op basis van uw selecties zien, tezamen met uw eindprijs. Bij ieder product kunt u uw instellingen meegeven voor uw op maat gemaakte offerte. Heeft u in het afgelopen jaar al eerder portfolio's afgenomen? Log dan eerst in zodat ook die afname bij uw offerte en de berekening van de korting wordt betrokken.

De prijzen na korting ziet u ook terug op het moment dat u het portfolio met de door u gekozen standaard en procestype gaat activeren. De korting die u ziet loopt automatisch op aan de hand van uw eerdere afname van portfolio's.

De in Yucan beschikbare standaarden staan voor u klaar en Yucan is een kant en klaar online product dat direct door u kan worden ingezet. Er zijn derhalve geen ontwikkelingskosten. Wat u bij een product als prijs ziet is het maximale (voor eventuele korting en excl. btw) dat u betaalt. Via de offerte-tool ziet u uw kortingen en prijzen afhankelijk van uw jaarafname en kunt u direct en vrijblijvend een offerte laten toesturen.

Heeft u een nieuw account?

Als u nieuw bent in Yucan wordt uw account geverifieerd voordat u een portfolio kunt activeren. Verificatie is alleen de eerste keer en vindt binnen 1 werkdag plaats. U ontvangt daarover automatisch bericht zodat u uw eerste en mogelijk volgende portfolio's kunt activeren.

Het moment van activeren is het moment dat u het portfolio afneemt. In de daaropvolgende week ontvangt u van ons een factuur.

Maatwerk & begeleiding

Bij een implementatie hoort een voorbereiding die afhankelijk is van uw specifieke organisatie, situatie en wensen. U kunt bijvoorbeeld zonder enige begeleiding werken met een bestaand model uit de shop. Het is ook mogelijk dat u en uw organisatie bij voorkeur werken met een maatwerk of semi-maatwerk standaard en graag starten met een introductiesessie voor uw medewerkers. Dat is allemaal mogelijk.

De kosten voor het inrichten van een (semi-)maatwerk standaard en/of het verzorgen van een introductiesessie vragen overleg en zijn afhankelijk van uw wensen en de daarvoor door Yucan te besteden tijd. Voor dit overleg en een opgaaf kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Eigendom van standaarden, kaders & modellen

Veel standaarden, kaders en modellen zijn publiek eigendom of al eigendom van uw organisatie. Publieke modellen kunnen kosteloos worden ingezet. Standaarden en modellen in uw eigendom kunnen - afhankelijk van uw afspraken met uw leverancier - eveneens zonder kosten worden gebruikt.

Standaarden of modellen kunnen ook eigendom zijn van een specifieke organisatie (NEN, ISO, HKZ, INK). De aanbieder van deze modellen heeft een copyright en kan om een gebruiksvergoeding vragen. Indien deze standaarden in Yucan onder producten beschikbaar zijn dan is de voornoemde gebruiksvergoeding inbegrepen. Dit maakt onderdeel uit van de afspraken die Yucan met de betreffende organisatie heeft gemaakt.

U bent bij aanschaf gerechtigd de standaard te gebruiken binnen de functionaliteit van Yucan en vanuit Yucan gegenereerde weergaven en rapportages. Deze organisaties staan niet op voorhand toe dat u (delen van) standaarden buiten voornoemde functionaliteit repliceert. Het copyright blijft onverkort eigendom van hen. Zie daarvoor ook de voorwaarden.

Voorwaarden

Yucan heeft standaard voorwaarden voor haar dienstverlening. Deze voorwaarden beschermen ons, de copyrights van onze leveranciers en partners natuurlijk, maar maken ook goed inzichtelijk wat u van ons mag verwachten: ons serviceniveau. Daarnaast nemen we onze security en uw privacy zeer serieus. We voldoen daarbij aan de AVG en maatschappelijke standaarden. En zorgen ervoor dat we up to date blijven.

  • Yucan Nederland BV
  • K.v.K Amsterdam nr. 34282988
  • IBAN: NL73 ABNA 0613 6718 80
  • BIC: ABNANL2A
Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u