Deel:

Planontwikkeling

De ontwikkelmodule biedt u een compacte omgeving voor planontwikkeling met een keur aan handzame planformats. U kunt individueel of in teamverband werken. Uw plannen zijn inclusief status en deadlines zichtbaar in uw plan- en projectoverzicht.

U start uw online werkruimte inclusief de ontwikkelmodule

Wat kunt u doen

  • Plannen aanmaken en beheren
  • Evaluatie- en auditconclusies integreren
  • Speerpunten (verbeterpunten) integreren
  • Focusprojecten integreren
  • Plannen opleveren via rapporteren en verslag doen
  • Inclusief documentenbeheer
  • Inclusief groeps-chat betrokkenen

Projecten kunt u met een druk op de knop integreren in periodeplannen (planmodule) en daar als onderdeel opnemen. Dat scheelt u tijd.

Uw plannen blijven voor u beschikbaar in latere meetperioden (nieuwe licentieperiode) en kunt u daar blijven gebruiken.

Werken aan planontwikkeling

schematisch: ontwikkelen in de ontwikkelmodule

Compacte weergave van de onderdelen van de ontwikkelmodule met een indruk van de benodigde handelingen. De projectdefinitie en het opstellen van jaarplannen maken onderdeel uit van de laatste 2 stappen.

Hoe werkt de planmodule

Introductievieo voor het werken met periodeplannen in Yucan, waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers in de rol van manager en aangewezen betrokkenen.

Scherm impressie

Ontwikkelen en verbeteren in Yucan: Jaarplannen

Compacte schermimpressie van de planontwikkel module in uw werkruimte.

Hoe nu verder met uw plannen?

Yucan is cyclisch. De gehele PDCA-cyclus wordt blijvend ondersteund. Goed onderbouwde plannen zijn het startpunt voor verbetering en ontwikkeling. Alles wat u heeft vastgesteld en geformuleerd blijft voor u beschikbaar. In de volgende meetperiode werkt u aan verbetering en doet een nieuwe meting om te zien wat u dan heeft bereikt.

Bij uw nieuwe evaluatie heeft u uw conclusies uit de vorige periode direct bij de hand om zo nodig te kopieren. Dat bespaart u tijd. U kunt verder werken aan de projecten die u heeft gedefinieerd. Yucan is en blijft daartoe voor u beschikbaar.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u