Deel:

Behandellijsten

Meten is weten. (Zelf)evaluatie en/of audit geven u inzicht in waar u staat. Weten waar u staat is de eerste aanzet om tot verbetering te komen. Door te meten krijgt u inzicht in uw sterktes, maar ook in uw zwaktes. Yucan helpt u uw verbeterpunten te analyseren op risico en impact. Binnen uw behandellijst maakt u een compacte analyse, stelt u prioriteiten en benoemd bijvoorbeeld korte acties.

Prioriteiten bepalen m.b.v. Risicoanalyse en Impactanalyse

impressie software: resultaten onderwijs
  • Alle verbeterpunten uit de evaluatieconclusie en/of auditconclusie per onderwerp gerangschikt
  • Per verbeterpunt middels LEAN hulpmiddel risicoanalyse uitvoeren en prioriteren en rangschikken op basis van prioriteit
  • Automatisch gegenereerd advies, maar ook zelf prioriteit te bepalen
  • Verbeterpunten snel toevoegen aan uw behandellijst en verbeterplan
  • Delen van of de totale behandellijst die u met een druk op de knop tot uw beschikking hebt

Ontwikkelmodule in beeld

schema planmodule

Compacte weergave van de onderdelen van de ontwikkelmodule met een indruk van de benodigde handelingen. De risico- en impactanalyse en het prioriteren maken onderdeel uit van de eerste stap (de behandelllijst).

Hoe werkt de behandellijst

Introductie-video voor het werken met verbeterpunten, risico en impactanalyse in de behandellijst in Yucan, waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers in de rol van manager.

Hoe nu verder met verbeteren en ontwikkelen?

U hebt in beeld waar u staat, waar uw risico's liggen en waar u prioriteit aan geeft. U heeft vastgesteld welke verbeterpunten u aanpakt. Het goed onderbouwde startpunt voor het definieren van verbeter- en ontwikkelprojecten. Binnen de ontwikkelmodule van Yucan geeft u hier snel en doelmatig gestalte aan.