Deel:

Missie

We willen het werken aan de kwaliteit van uw organisatie goed voor u organiseren, ondersteunen en toegankelijk maken. Zodat het structureel werken aan kwaliteit voor uw organisatie makkelijk en bereikbaar wordt.

Dit doen we door inhoud en systeem in combinatie met aanwijzingen kant en klaar beschikbaar te maken; Uw assistent, handleiding en werkomgeving ineen. Compleet, online, direct in gebruik te nemen en tegen een toegankelijke prijs.

Onze overtuiging

Naast de propositie en toegevoegde waarde zijn de kwaliteit van de organisatie, haar handelen en de opbrengsten daarvan cruciaal voor haar bestaansrecht. Dit stelt inzicht in en sturing op kwalitatieve aspecten gelijk aan inzicht en sturing op cijfermatige aspecten als kosten, input, opbrengsten en marges. Met name als de organisatie de (middel)lange termijn belangen, duurzaamheid, groei en concurrentiepositie op waarde afzet tegen haar korte termijn belangen.

Structureel en blijvend werken aan kwaliteit begint bij het weten wat er toe doet, zichtbaarheid daarvan en draagvlak daarvoor. Naast leiderschap en vele andere aspecten vraagt dit om een goede en houdbare aanpak die (vanzelfsprekend) vraagt om automatisering; Een bij de organisatie en haar doelen passend systeem.

De inzetbaarheid en toegevoegde waarde ervan, valt of staat echter met het gebruik ervan door betrokkenen. Juist daarom richt Yucan zich op de mensen in uw organisatie. Dat doen we door een toegankelijke en gebruiksvriendelijke online omgeving aan te bieden. Een omgeving die altijd voldoet aan de laatste gebruiksstandaarden en gericht is op een breed palet aan gebruikers. Iedereen is immers anders en de doelstelling, kennis en ervaring van gebruikers verschilt.

Onze achtergrond

Yucan is ontwikkeld in 2006 en wordt continu doorontwikkeld om altijd aan de meest actuele standaarden te voldoen. En vooral ook aan te blijven sluiten bij haar gebruikers.

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met en op basis van input van kwaliteitsmanagers, organisatiekundigen, auditoren en vooral ook gebruikers van het systeem. Schaalbaar, flexibel, gebruiksvriendelijk, compact, doelgericht en met oog voor ieder type gebruiker in de organisatie.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u