Deel:

Kwaliteitsmanagement software

Continue verbeteren en optimaliseren van kwaliteit is ongetwijfeld een belangrijke doelstelling binnen uw organisatie. Kwaliteitsmanagement helpt u dit doel te realiseren. Met kwaliteitsmanagement software houdt uw overzicht en grip op kwaliteitsverbetering en de status hiervan. Kwaliteit wordt een vanzelfsprekend eigendom van de mensen binnen uw organisatie als u hen deelgenoot en verantwoordelijk maakt voor taken binnen verbeterprojecten. Gebruik van een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk softwarepakket helpt hierbij.

Wat is kwaliteitsmanagement?

Kwaliteitsmanagement is het streven naar het leveren van een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, productieproces, dienst(verlening) of de gehele organisatie. Kwaliteitsmanagement is geen afgebakend gebied binnen een organisatie maar heeft invloed op alle onderdelen, afdelingen en medewerkers binnen een organisatie.

De inzetbaarheid en toegevoegde waarde van kwaliteitsmanagement en het kwaliteitsmanagementsysteem, valt of staat echter met het adopteren ervan door betrokkenen. Het streven is dat kwaliteit verbeteren een continu proces wordt. De klant staat altijd centraal bij de procesoptimalisaties en kwaliteitsverbeteringen.

Waarom kwaliteitsmanagement software?

NEN en ISO kwaliteitsnomen

Software is onmisbaar bij het beheersen en optimaliseren van processen. Zo ook bij evaluatieprocessen en kwaliteitsmanagement.

Gebruik van een softwarepakket voor kwaliteitsmanagement zorgt voor inzicht bedrijfsprocessen, de onderlinge samenhang en de status van de kwaliteit van deze processen volgens de voor u relevante kwaliteitsnorm (bijv. ISO 9001:2015 of ISO 14001) of het kwaliteitskader.

Door een digitaal managementsysteem te gebruiken kunt u eenvoudig een kwaliteit-nulmeting doen, u kunt verbeterprojecten inrichten en taken plannen en toewijzen. Met als overstijgende doelstelling: continu blijven verbeteren van kwaliteit voor de eindklant.

Omdat dit alles binnen dezelfde omgeving gebeurt, houdt u overzicht en bent u steeds op de hoogte van de voortgang. Zo weet u of uw organisatie klaar is voor bijvoorbeeld een audit.

Online totaaloplossing voor verbeteren en waarborgen van kwaliteit

PDCA kwaliteitsmanagement software

De kwaliteitsmanagement cloud software van Yucan is ontwikkeld om organisaties en de mensen binnen die organisaties optimaal en structureel te ondersteunen bij kwaliteitsverbeteringen, waarborging en doorontwikkeling.

"Yucan is het beste en meest gebruiksvriendelijke online platform voor het meten, reviewen, verbeteren en ontwikkelen van organisaties."

Voordelen van Yucan kwaliteitsmanagement software:

✓ U start makkelijk uw online werkomgeving inclusief een gewenste ISO / HKZ norm of kwaliteitskader en kunt direct aan de slag;

✓ De gehele PDCA cyclus - het totale proces van meten, weten, verbeteren en ontwikkelen - wordt gefaciliteerd;

✓ Evaluatie en audit laten zien waar u staat;

✓ Verbeterpunten worden zichtbaar. Via een handig hulpmiddel worden risico en impact bepaald en prioriteiten gesteld;

✓ Verbetertrajecten worden gericht geïnitieerd. Bij het opstellen van plannen integreert u met een druk op de knop alle relevante informatie;

✓ Inclusief documentenbeheer en uitgebreide rapportage mogelijkheden.

Werken met en in Yucan werkt voor iedereen. In iedere sector. Of u nu onderdeel uitmaakt van een grote of kleine organisatie. Op welke manier en schaal u Yucan inzet bepaalt u namelijk helemaal zelf.

Integratie met uw bestaande systemen

Met behulp van Yucan gaat u van data naar doen. U maakt efficiënt gebruik van de informatie uit al uw bestaande systemen. Op basis van een norm, schema, management- of kwaliteitssysteem in Yucan bundelt u de informatie uit uw bestaande systemen tot één geheel.

Het werken aan kwaliteit raakt alle processen en systemen in uw organisatie. Die processen en systemen zijn - net als Yucan - geoptimaliseerd voor hun respectievelijke inzet en doelen. Yucan is onafhankelijk van de systemen die u al gebruikt én geoptimaliseerd voor meting en ontwikkeling ongeacht uw systeeminrichting.

Yucan is een online oplossing (cloud) en vraagt geen ondersteuning door uw IT-afdeling. Indien u bestanden wilt uitwisselen is slechts een beperkte set gegevens van uw IT-afdeling nodig. Het beschikbaar maken van bestanden aan uw systeemkant wordt gerealiseerd door uw IT-afdeling. De rest wordt voor u geregeld door Yucan .

Al vanaf € 16,50 per maand inclusief 25 gebruikers

Prijzen zijn afhankelijk van welke standaard en procesmodules u wilt gebruiken. Alles staat voor u klaar. U betaalt alleen wat u gebruikt en kunt altijd uitbreiden. U kunt direct en zonder bijkomende advies of implementatiekosten van start.

Bij de producten in Yucan vindt u de standaardprijzen per product (combinatie van standaard en proceskeuze). De prijzen voor de officiele en geintegreerde ISO normen (o.a. ISO 9001:2015, ISO 14001) en HKZ schema's zijn altijd inbegrepen.

Afhankelijk van uw afname wordt een korting toegepast. Met behulp van onze offerte-tool, die u daarbij ook vindt, ziet u direct uw kortingen en eindprijzen. Met behulp van de offerte-tool heeft u met een druk op de knop uw op maat gemaakte en natuurlijk vrijblijvende offerte direct in beeld.

Inzicht, verbetering en ontwikkeling van kwaliteit

U kunt een gemakkelijk een online werkomgeving starten zonder hulp van een externe consultant. Yucan zorgt ervoor dat u het verantwoordings- of accreditatieproces zelfstandig en zeer kostenefficient op de rails zet en houdt.

Yucan ondersteunt de gehele PDCA cyclus. Uw werkomgeving fungeert als blijvende basis voor uw kwaliteit, groei en optimalisatie van uw resultaten.

Met Yucan brengt en houdt u kwalitatieve managementinformatie binnen uw organisatie overzichtelijk binnen bereik en geeft u vorm aan verbetering en ontwikkeling. Met als doel resultaatgericht te sturen en verantwoorden op de zaken die er voor uw organisatie toe doen.

Op gestructureerde wijze wordt inzichtelijk gemaakt hoe uw organisatie er voorstaat. Wat de verbeterpunten en risico's zijn. Binnen Yucan stelt u uw prioriteiten vast en definieert en beheert u projecten die invulling geven aan de beoogde ontwikkeling of verbetering. Documentenbeheer, rapportages en eventuele verantwoordingsprocessen hebt u met gebruik van Yucan ook direct op orde.

Contact opnemen of folder downloaden?

folder kwaliteitsmanagement software

Met een kort - geheel vrijblijvend - advies bent u ervan verzekerd, binnen 10 minuten, een compleet beeld te hebben van de mogelijkheden van onze kwaliteitsmanagement software voor uw organisatie.

U kunt hieronder ook een informatieve folder (PDF) downloaden over de Yucan kwaliteitsmanagement software voor bedrijven (ISO), de zorg (HKZ) of het onderwijs.

Meer informatie over kwaliteitsmanagement?

Hieronder links naar relevante informatie en documentatie. Het downloaden is uiteraard helemaal gratis!

Achtergrond

Yucan is ontwikkeld in 2006 en wordt continu doorontwikkeld om altijd aan de meest actuele standaarden te voldoen. En vooral ook aan te blijven sluiten bij haar gebruikers.

Onze software is ontwikkeld in samenwerking met en op basis van input van kwaliteitsmanagers, organisatiekundigen, auditoren en vooral ook gebruikers van het systeem. Schaalbaar, flexibel, gebruiksvriendelijk, compact, doelgericht en met oog voor ieder type gebruiker in de organisatie.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u