Deel:

Kwaliteit en veiligheid in de sport

Steeds toenemende eisen en ambities vragen steeds meer van sporters en sportorganisaties. Met de focus op resultaat komen de onderleggers steeds meer in beeld: een goede conditie, verfijnde techniek, inzicht, discipline, vastberadenheid, fair play en karakter. Kortom: kwaliteit. Voor sporters en voor sportorganisaties. Doelgericht en met visie werken aan de kwaliteit van de organisatie. Daarbij kan Yucan een krachtig hulpmiddel zijn.

Samenwerking

Yucan: NMCBright advies rondom sport

Yucan werkt sinds2009 samen met NMC Bright. Een gedreven en kundige organisatie op het gebied van onderzoek, evaluatie en met name het ontwikkelen en verbeteren van mensen en organisaties in de sportsector. Met ambitie en een drive: "Sneller, Hoger, Sterker". Omdat zij er - met ons - van overtuigd zijn dat het altijd beter kan.

NMC Bright brengt de kwaliteit van (sport)organisaties in kaart door onderzoek & evaluatie. In samenwerking met Yucan ontwikkelt zij krachtige instrumenten die in evaluatie en verbeteringsprocessen worden ingezet bij tal van sportorganisaties. Vanzelfsprekend gefaciliteerd door Yucan.

Daarna biedt NMC Bright gerichte ondersteuning voor het verder ontwikkelen & verbeteren van de organisatie. Dit doen ze door procesbegeleiding, kennisdeling & professionalisering, beleid- & strategiebepaling en training & coaching te bieden.

NMC Bright werkt samen met Yucan voor sportkoepels, sportbonden, betaaldvoetbalorganisaties en sportverenigingen.

Inhoud en advies

O.a. KNVB veiligheidsmanagement en opleidingen

Voor advisering rondom inhoud, ondersteuning, implementatie, evaluatie, verbeteren en ontwikkelen van uw sportorganisatie kunt u contact opnemen met NMC Bright (Wouter Kuperus).

Waar Yucan aan de orde komt wordt u kundig en doelmatig door hen geadviseerd. Yucan haakt indien nodig en indien gewenst op ieder moment aan.

Wilt u meer weten over de inzet van Yucan binnen uw organisatie of wilt u de mogelijkheden nader bespreken. Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over Yucan en met name uw organisatie.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u