Deel:

Kennismaken

U kunt Yucan op verschillende manieren in uw organisatie inzetten. De manier waarop is afhankelijk van uw behoeften, doelstellingen en uw organisatie. We laten u graag zien op welke manieren Yucan kan bijdragen aan de kwaliteit en ontwikkeling van uw organisatie. Van een enkele zelfevaluatie tot de implementatie van uw volledige kwaliteitsmanagement.

U start uw eigen online werkruimte

In Yucan start u uw eigen werkruimte op basis van een norm, kader of kwaliteitssysteem. De PDCA in Yucan helpt u vervolgens structureel en blijvend bij evaluatie, accreditatie, organisatieontwikkeling, verbetermanagement en kwaliteitsmanagement.

Evaluatie en audit laten zien waar u staat. Verbeterpunten worden zichtbaar. Via een handig hulpmiddel worden risico en impact bepaald en prioriteiten gesteld. Verbetertrajecten worden gericht geïnitieerd. En bij het opstellen van plannen integreert u met een druk op de knop alle relevante informatie.

Van informatie naar ontwikkelen

Met behulp van Yucan gaat u van data naar doen. U maakt daartoe efficiënt gebruik van de informatie uit al uw bestaande systemen. Het werken aan kwaliteit beslaat immers alle processen en systemen in uw organisatie. Op basis van een norm, schema, management- of kwaliteitssysteem bundelt u deze in Yucan tot één samenhangend en beheersbaar geheel. En vanuit het duidelijke beeld van waar u staat, start en beheert u in Yucan uw accreditatie-, ontwikkel- en verbeterprocessen.

In relatie tot uw systemen

Het werken aan kwaliteit raakt alle processen en systemen in uw organisatie. Die processen en systemen zijn - net als Yucan - geoptimaliseerd voor hun respectievelijke inzet en doelen. Yucan is onafhankelijk van de systemen die u al gebruikt én geoptimaliseerd voor meting en ontwikkeling. Dus - ongeacht uw systeeminrichting - specifiek voor het ondersteunen en beheren van de PDCA binnen al uw kwaliteitsmanagement processen.

Yucan werkt voor u

Of u nu een onderwijsinstelling, school, bedrijf of instelling, zorginstelling, maatschap of overheidsinstelling bent, Yucan werkt voor u. Bekijk de introductie video en informatie voor u en uw sector via onderstaande links.

Modellen, normen, standaarden en kaders

Binnen Yucan werkt u met de beste en meest actuele standaarden, normen en kaders. Zowel standaard als specifiek uitgebouwd en toegeschreven op uw werkveld. Deze zijn binnen uw werkomgeving kant en klaar voor u beschikbaar en kunt u direct gebruiken.

Naast de bestaande is binnen Yucan ook maatwerk mogelijk. De inhoud, beantwoordingsmethodieken, beoordelingsschalen, project- en planformats zijn volledig vrij en conform uw wensen in te richten.

Beeld van het proces in Yucan

Binnen Yucan werkt u in hoofdlijnen in één tot drie hoofdprocessen: 1.Evaluatie, 2. Audit en 3. Ontwikkelen. Bekijk de compacte processchema's via onderstaande links. Deze geven u direct een beeld van wie wat in Yucan kan doen en hoe u en uw collega's Yucan kunnen inzetten.

Een indruk van de software

Vanzelfsprekend is een eerste indruk van de software zelf belangrijk. Het eenvoudigste is via onderstaande link een aantal introductie-video's te bekijken. U ziet snel hoe u met Yucan kunt starten en dat u en uw collega's eenvoudig met Yucan zullen kunnen werken.

Bij onze producten kunt u zelf - kosteloos en vrijblijvend - een demo starten om te zien hoe Yucan voor u werkt. U kunt deze geheel zelfstandig doorlopen. Met een kort - geheel vrijblijvend - advies of telefonische begeleiding bent u er van verzekerd, binnen 10 minuten, een compleet beeld te hebben van de mogelijkheden voor uw organisatie. Een telefonische afspraak is snel gemaakt.

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van welke standaard en procesmodules u wilt gebruiken. Bij de producten in Yucan vindt u de standaardprijzen per product (combinatie van standaard en proceskeuze). Afhankelijk van uw afname wordt een korting toegepast. Met behulp van onze offerte-tool, die u daarbij ook vindt, ziet u direct uw kortingen en eindprijzen. Met behulp van de offerte-tool heeft u met een druk op de knop een voor u op maat gemaakte en natuurlijk vrijblijvende offerte.

Advies

Hoe logisch en gebruiksvriendelijk de implementatie van Yucan ook kan zijn, iedere organisatie is anders, stelt andere eisen en heeft andere doelstellingen. Wat in uw organsiatie goed werkt weet u het beste. Toch kan het nuttig zijn enkele ervaringen te delen of te spiegelen ten aanzien van uw plannen. Indien gewenst komt ons team daarvoor graag met u in gesprek.

Een gesprek waarbij wij in kunnen gaan op uw doelstellingen, ervaringen en kennis delen, best-practices kunnen bespreken en waarbij wij u graag uitgebreid laten zien hoe Yucan in uw specifieke situatie kan bijdragen aan de kwaliteit en resultaten van uw organisatie.

Introductie voor uw belanghebbenden

Heeft u onze informatie bekeken of hebt u via anderen kennis gemaakt met Yucan? Overweegt u Yucan in uw organisatie in te zetten en wilt u het presenteren bij uw belanghebbenden? Wij staan u graag terzijde en komen, indien gewenst, als inhoudsdeskundige langs om een presentatie te verzorgen.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u