Deel:

Introductie video's

Bekijk uitleg en introductie video's over het Yucan managementsysteem voor o.a. KAM, MVO en RISK voor bedrijven, onderwijs, zorg en overheid.

Starten met Yucan en een portfolio aanmaken

Video met een introductie over hoe te starten met Yucan, een portfolio (werkomgeving) te activeren en deelnemers te beheren. Bekijk de volgende video's voor het werken binnen een portfolio.

U kunt Yucan op verschillende manieren in uw organisatie inzetten. De manier waarop is afhankelijk van uw behoeften, doelstellingen en uw organisatie. Van een enkele zelfevaluatie tot de implementatie van uw volledige kwaliteitsmanagement. Het starten en beheer ervan is eenvoudig en doelmatig.

Zelfevaluatie in Yucan

Intrductie video voor individuele zelfevaluatie in Yucan waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers in de rol van manager.

Als organisatie heeft u uw doelstellingen in beeld. U werkt met uw kwaliteitshandboek en/of bijvoorbeeld de ISO normen en managementsystemen, HKZ accreditatie schema's, standaarden of onderzoekskaders van de onderwijsinspectie. Om na te gaan of u op koers ligt evalueert u met Yucan waar u staat. U verzamelt de relevante informatie van direct betrokkenen en krijgt direct inzicht in uw sterktes, uw knelpunten, waar uw risico's liggen en waar uw kansen voor verbetering liggen.

Audit in Yucan

Video over het uitvoeren van een audit in Yucan waarin u als lead-auditor op basis van input van de eenheid uw audit en verslaglegging organiseert.

Als organisatie heeft u uw doelstellingen in beeld. U werkt met uw kwaliteitshandboek en/of bijvoorbeeld de ISO normen en managementsystemen, HKZ accreditatie schema's, standaarden of onderzoekskaders van de onderwijsinspectie. Zelfevaluatie draagt het risico in zich van subjectiviteit of tunnelvisie. Dit risico kan worden weggenomen door het zoeken naar feedback van bekwame derden. Dit gebeurt bijvoorbeeld middels een audit of 'peer review'.

Ontwikkelmodule: Behandellijst in Yucan

Intrductie video voor het werken met verbeterpunten, risico en impactanalyse in de behandellijst in Yucan, waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers in de rol van manager.

Meten is weten. (Zelf)evaluatie en/of audit geven u inzicht in waar u staat. Weten waar u staat is de eerste aanzet om tot verbetering te komen. Door te meten krijgt u inzicht in uw sterktes, maar ook in uw zwaktes. Yucan helpt u uw verbeterpunten te analyseren op risico en impact. Binnen uw behandellijst maakt u een compacte analyse, stelt u prioriteiten en benoemd bijvoorbeeld korte acties.

Ontwikkelmodule: Projecten in Yucan

Intrductie video voor het werken met projecten in Yucan, waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers in de rol van manager en aangewezen betrokkenen.

U weet waar u staat, waar uw risico's liggen en waar u prioriteit aan moet of wilt geven. Een onderbouwd vertrekpunt voor verbetering en ontwikkeling. Yucan helpt u de door u geprioriteerde verbeterpunten om te zetten in concrete en haalbare projecten. Projecten die u niet uit het oog verliest.

Ontwikkelmodule: Plannen in Yucan

Intrductie video voor het werken met periodeplannen in Yucan, waarin u als teamleader samen kunt werken met één of meerdere reviewers.

U weet waar u staat, waar uw risico's liggen en waar u prioriteit aan moet of wilt geven. Een onderbouwd vertrekpunt voor verbetering en ontwikkeling. U hebt de door u geprioriteerde verbeterpunten omgezet in concrete en haalbare verbeterplannen en projecten. Projecten die u niet uit het oog verliest en die u binnen Yucan met een druk op de knop kunt integreren in uw periodeplan, jaarplan, kwaliteitsplan, afdelingsplan of businessplan.

Rapportage mogelijkheden in Yucan

Video met een introductie op de werking van de rapportage module en een aantal van de verschillende rapportage mogelijkheden.

Rapporten helpen om inzicht en overzicht te creëren, voor uzelf, voor medewerkers, voor leidinggevenden en voor derden. U kunt van alles wat u in Yucan doet rapporten en aggregatierapporten opstellen, printen, opslaan en verspreiden. U kunt verschillende instellingen meegeven om precies het rapport te creëren dat de voor uw lezer relevante informatie toont. To the point en informatief.

Documentenbeheer in Yucan

Video met een introductie over de werking van documentenbeheer en de relatie tot bibliotheken in portfolio's.

Documenten kunnen de gegeven antwoorden bij een evaluatie of audit ondersteunen. Yucan biedt uitgebreid documentenbeheer waarmee u het beheer en de distributie van documenten op eenvoudige wijze organiseert. Gegarandeerd de juiste documenten op de juiste plek.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u