Deel:

Documentenbeheer

Binnen uw account heeft u - naast de bibliotheek in uw werkruimte - standaard een volledig documentenbeheersysteem tot uw beschikking. Deze omgeving is niet persé een vervanging voor uw bestaande systeem. Het dient de doelen van en beschermt de onderbouwing binnen het evaluatie en verbeterproces.

Uw documenten zijn input voor en output van uw proces in Yucan

U publiceert in Yucan of in uw al bestaande omgeving.

Met Yucan organiseert u de processen die leiden tot de documentatie die u in en buiten Yucan kunt publiceren. En natuurlijk kunt u al eerder of elders uitgewerkte documentatie eenvoudig invoegen en gebruiken binnen de evaluatie-, audit-, ontwikkel en verbeterprocessen in Yucan. Binnen Yucan draait het allereerst om het proces en alles wat daarbij voor u komt kijken.

U kiest wat u gebruikt. In- of exclusief documentenbeheer en in combinatie met uw bestaande oplossingen. Uw PDCA processen en documentatie blijvend georganiseerd en beheersbaar.

U start uw online werkruimte altijd inclusief documentenbeheer

Documentenbeheer bevindt zich op 2 niveaus.

Bibliotheek in uw portfolio (werkruimte)

Binnen uw werkruimte hebt u een afzonderlijke bibliotheek met de daarbij relevante en door deelnemers toegevoegde documenten. In de bibliotheek van uw portfolio bewaart u de documenten die binnen uw evaluatie- en auditproces als onderbouwing gelden en dus niet mogen veranderen.

 • Door gebruikers in de werkruimte toegevoegde documenten beheren
 • Vanuit documentenbeheer naar de werkruimte gestuurde documenten beheren
 • Zoeken en filteren op verschillende documentkenmerken
 • Documenten bekijken en downloaden (ook ineens als Zip)
 • Documenten toewijzen aan onderwerpen
 • U heeft de juiste documenten gegarandeerd op de juiste plek beschikbaar.

Overkoepelend documentenbeheer binnen uw account

Binnen uw account heeft u standaard een overkoepelend documentenbeheersysteem beschikbaar. Omdat uw organisatie documentenbeheer waarschijnlijk al heeft georganiseerd, kunt u er voor kiezen dit wel of niet te gebruiken. Gebruik hiervan heeft toegevoegde waarde als u meerdere werkruimten wilt bedienen met te delen documenten en niet kunt volstaan met alleen de bibliotheek binnen uw portfolio.

Het documentenbeheer binnen Yucan is géén vervanging voor uw bestaande omgeving! Binnen Yucan bewaart en beheert u documenten die binnen het proces van evaluatie of audit dienen als onderbouwing en bewijsstuk. En om die reden gefixeerd moeten zijn.

 • Documenten geautomatiseerd uitwisselen met uw systeemomgeving
 • Documenten importeren en uploaden
 • Documenten beheren en geautomatiseerd verspreiden op onderwerp niveau
 • Documenten beheren en geautomatiseerd verspreiden naar werkruimten
 • Updates van verspreide documenten geautomatiseerd en gericht toevoegen/verspreiden
 • Verspreiding terugtrekken en documenten blokkeren
 • Filesysteem inrichten met behulp van mappenstructuren
 • Toegang en rechten beheren

Direct beginnen

Binnen Yucan staat het evaluatie- en verbeterproces op basis van een norm of kader centraal. Alles voor documentenbeheer binnen deze processen staat voor u klaar. U publiceert eenvoudig vanuit Yucan. Zelfstandig of samen met uw eigen adviseur; U kunt smal beginnen en eenvoudig uitbreiden.

Hoe nu verder met documentbeheer?

De bibliotheek binnen een portfolio en het organisatiebrede bestandenbeheer zijn standaard beschikbaar. Geautomatiseerde uitwisseling (import) van bestanden uit uw eigen systeemomgeving vergt een extra instelling. Indien u daar gebruik van wilt maken, neem dan contact met ons op. De gebruikershandleiding voor bestandenbeheerders vindt u bij 'Support & Documentatie".

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u