Deel:

Aanbieders van standaarden en modellen

Wilt u, als brancheorganisatie, beroepsorganisatie, ontwikkelaar of aanbieder, standaarden of modellen online beschikbaar maken? Denkt u daarbij aan een oplossing die voor iedereen beschikbaar is? Een oplossing waar uw product in past en die gebruikers optimaal ondersteunt bij evaluatie-, verbeter- en ontwikkelprocessen? Met een duidelijke toegevoegde waarde?

Yucan kan voor u dat platform zijn

Het door organisaties werken met standaarden, accreditatieschema's en managementmodellen vraagt om een goede organisatie en procesbeheersing. Juist om ook de stap van evaluatie naar ontwikkeling te maken. Jaar in jaar uit. Bij dergelijke activiteiten is een goede infrastructuur onontbeerlijk. Yucan is speciaal ontwikkeld voor dit type processen en het beheer daarvan. Voor grotere en kleinere organisaties.

Uw onderwerpen, eisen, normen en al wat er inhoudelijk komt kijken bij uw processen kan in Yucan beschikbaar worden gemaakt. Voor u en heel Nederland. Zowel publiek zichtbaar als uitsluitend binnen uw accountomgeving.

Wij werken graag met u samen

De combinatie van uw inhoud met de procesondersteuning van Yucan kan een krachtig voorstel zijn. We bespreken de mogelijkheden graag met u. Voor meer informatie of overleg over de mogelijkheden voor u en uw organisatie kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen wij u helpen?

Bel ons

maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Of wij bellen u